Verzending en levertijden

Onze producten worden op maat voor je gemaakt. Gezien onze producten maatwerk betreft, kun je de producten niet retour doen, het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling dan ook definitief.

Wij berekenen € 75,- bezorgkosten binnen Nederland. (Uitgezonderd zijn Zeeland en de Waddeneilanden). Tegen meerprijs kunnen wij de tafel ook voor je monteren.

We nemen van tevoren contact met je op om een afspraak te maken voor levering. Tenzij een andere periode is overeengekomen is de levertijd circa 4-6 weken.

Op al onze producten zit 2 jaar garantie op montage fouten. 

Hout is een natuurproduct wat leeft. Hierdoor zijn verschillen in kleuren en structuren mogelijk. Onder invloed van temperatuur en leefomgeving kunnen lichte veranderingen optreden. Hoewel onze meubels degelijk gemaakt worden is werking van het hout in meer of mindere mate te verwachten.

Wij hopen natuurlijk altijd dat je tevreden bent over je bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal hebt ontvangen wat je verwacht had of er is iets misgegaan met jouw bestelling. We zullen altijd proberen om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Op al onze aanbiedingen, leveringen en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© 2019 - 2021 Johan Seppenwoolde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel